Call.
Mail
Over Visada

Wij zijn Visada

Een software ontwikkelaar die bedrijven helpt bij het oplossen van specialistische software vraagstukken. Van planning tools tot financial forecast systemen: als standaard software niet voldoet ontwerpen wij een maatproduct geheel naar wens. Snel, betrouwbaar en effectief.

fact_check
Flexibel
Van maakproces tot eindproduct: flexibiliteit is key. Dus aanpassingen zijn altijd mogelijk.
fact_check
Betrouwbaar
Software moet werken. Elke dag, bij iedereen. Simpel toch? Dat vinden wij nou ook.
fact_check
Snel Resultaat
Niets zo vervelend als lang wachten. We werken snel en houden ons aan afspraken.

Bij ons is ‘meedenken’ geen cliché

Wij zeggen dat we meedenken met onze klanten. En dat doen we ook. We stellen kritische vragen. We gaan in op details. We zoeken naar de ‘vraag achter de vraag.’ Een oplossing voor het ene bedrijfsproces kan misschien ook worden ingezet bij andere bedrijfsprocessen, of de maatwerk software kan worden gekoppeld aan uw bestaande software. U bent de expert in uw bedrijf, wij zijn de expert in software. Samen zoeken we hoe wij u met maatwerk software optimaal kunnen ondersteunen.

Afspraak = afspraak

Het lijkt zo vanzelfsprekend, afspraak is afspraak. Toch is de praktijk vaak anders. Zo niet voor ons. Wat we afspreken doen we ook. En als iets door onvoorziene omstandigheden een enkele keer niet lukt, brengen we u direct op de hoogte.

Specialistische software voor iedere branche

Wij zijn specialist in het maken van maatwerk software. Maar we zijn ook specialist in razendsnel kennis opdoen over uw branche en bedrijf. Het maakt voor ons niet uit wat voor dienst of product u levert en of we hiermee al ervaring hebben of niet. Onze kracht is om binnen no time uw huidige software omgeving en bedrijfsprocessen te doorgronden, en te zien welke mogelijkheden er voor u zijn op het gebied van maatwerk software.

Twijfelt u of we u van dienst kunnen zijn?

Neem gerust tóch even contact op: er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Contact opnemen