Call.
Mail
Technisch Projectmanagement

Wanneer u te maken heeft met complexe softwaretrajecten, biedt technisch projectmanagement van onze experts uit Almere een uitkomst naast het algemene projectmanagement. Visada Digital Engineering biedt u deze dienst graag aan. Een van onze deskundige projectmanagers staat u bij waar nodig, stelt zich flexibel op en komt altijd zijn of haar afspraken na. Wij stellen alles in het werk om u zo volledig mogelijk te ontzorgen!

fact_check
Flexibel
Van maakproces tot eindproduct: flexibiliteit is key. Dus aanpassingen zijn altijd mogelijk.
fact_check
Betrouwbaar
Software moet werken. Elke dag, bij iedereen. Simpel toch? Dat vinden wij nou ook.
fact_check
Snel Resultaat
Niets zo vervelend als lang wachten. We werken snel en houden ons aan afspraken.

Efficiënte samenwerking staat centraal bij ons technisch projectmanagement uit Almere

In softwareprojecten wordt veel technische informatie uitgewisseld. Informatie over interfaces, protocollen, migratie van gegevens, enzovoort. Het is belangrijk dat deze informatie voor beide partijen helder en sluitend is, om misverstanden en potentiële problemen te voorkomen. Technisch projectmanagement zorgt dat iedereen weet wat er technisch van elkaar wordt verwacht, hoe de vervolgstappen eruit zien en hoe dit binnen de overkoepelende planning valt. De technisch projectmanager ondersteunt hierbij de algemeen project manager en is zijn technische rechterhand. Zo verloopt uw project doelgericht, mede door de inzet van technisch projectmanagement in regio Almere.

Het beste resultaat

Visada Digital Engineering heeft jarenlange ervaring met het aansturen en optimaliseren van complexe software projecten, vaak met meerdere (internationale) leveranciers. Die ervaring zetten we graag in bij uw project. Als ‘man in the middle’ zorgen wij dat het proces doelmatig verloopt. We voeren overleg met alle partijen, zorgen dat technische problemen worden opgelost en houden zicht op de voortgang. U bent hierdoor verzekerd van het beste resultaat.

Schakel ons in voor maatwerk

Bent u op zoek naar software op maat voor uw organisatie? Ook dan kunt u bij ons terecht. Graag bespreken we de mogelijkheden op het gebied van technisch projectmanagement en softwareontwikkeling in Almere en omstreken met u. Neem contact met ons op, ons team staat klaar om u van dienst te zijn. Bel gerust naar +31 (0)88 88 55 100, e-mail naar info@visada.nl of vul ons contactformulier in.

Contact opnemen