+31 (0)88 88 55 100 info@visada.nl

Technisch Projectmanagement

Efficiënte samenwerking

In software projecten wordt veel technische informatie uitgewisseld. Informatie over interfaces, protocollen, migratie van gegevens, enzovoort. Het is belangrijk dat deze informatie voor beide partijen helder en sluitend is, om misverstanden en potentiële problemen te voorkomen.

De technisch projectmanager zorgt ervoor dat iedereen weet wat er technisch van elkaar wordt verwacht, hoe de vervolgstappen eruit zien en hoe dit binnen de overkoepelende planning valt. De technisch projectmanager ondersteunt hierbij de project manager en is zijn technische rechterhand. Zo verloopt uw project efficiënt en doelgericht.

Het beste resultaat

Visada heeft jarenlange ervaring met het aansturen van complexe software projecten, vaak met meerdere (internationale) leveranciers. Die ervaring zetten we graag in bij uw project. Als ‘man in the middle’ zorgen wij dat het proces doelmatig verloopt. We voeren overleg met alle partijen, zorgen dat technische problemen worden opgelost en houden zicht op de voortgang. U bent hierdoor verzekerd van het beste resultaat.

Zoekt u een technisch projectmanager?

Graag bespreken we de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op, ons team staat klaar om u van dienst te zijn.